Notices
Engine Got engine work, simple or complex? Let's hear about it!

chips

Old 09-07-2008, 07:13 PM
  #1  
Member
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2008
Location: new jersey
Posts: 35
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default chips

i just put the magnaflow dual exhuast and the mopar CAI on my srt8 should i put a chip in it? and if so whats the best chip?
dpas1973 is offline  
Old 09-07-2008, 07:19 PM
  #2  
Senior Member
 
RUBBERBNDMAN's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location:
Posts: 1,425
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: chips

Get the Diablo Tuner and go from there...I think they have chips also but mechanic friend said not worth the
problems they can cause.
RUBBERBNDMAN is offline  
Old 09-07-2008, 07:20 PM
  #3  
Senior Member
 
Join Date: Apr 2007
Location:
Posts: 2,840
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: chips


Andre and Mike have convinced my to get the Diablo Predator... will be looking for it as my next mod after I get the Zoomers installed. And no Mike... they are still sitting in the box not installed yet. Still wanting for rack time...
mopar2ya is offline  
Old 09-07-2008, 07:39 PM
  #4  
Member
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2008
Location: new jersey
Posts: 35
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: chips

now is the diablo tuner plug and play or do i have to program it myself? and can the dealer tell that you fooled with it if you have a problem and have to bring it in?
dpas1973 is offline  
Old 09-07-2008, 07:48 PM
  #5  
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Location:
Posts: 120
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: chips

The Diablo Tuner has a few pre-programmed tunes that you can select on based on mods and fuel availaibility. You do have the ability to program some things yourself too. And yes, the dealer can tell if you fooled with it, even if you reset it back to factory.
Zoomin is offline  
Old 09-07-2008, 08:34 PM
  #6  
Senior Member
 
RUBBERBNDMAN's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location:
Posts: 1,425
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: chips

Read about it at Diablo. Call them if you have questions.
RUBBERBNDMAN is offline  
Old 09-19-2008, 04:35 PM
  #7  
Member
 
Join Date: Jun 2008
Location:
Posts: 74
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: chips

are there any chips, or is there any way to have the diablo set up, but be able to reset due to warranty issues?
00DakotaR/T is offline  
Old 09-19-2008, 04:46 PM
  #8  
Senior Member
 
RUBBERBNDMAN's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location:
Posts: 1,425
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: chips

Diablo is great...you can do just about anything you want..they have forum to ask questions.
You can put back to stock anytime.
RUBBERBNDMAN is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
dsimones
Dodge Challenger SRT8
1
07-21-2010 08:06 AM


Quick Reply: chips


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: